Kroon Kozijn Nijmegen

Kroon Kozijn Nijmegen

Kroon Kozijn Nijmegen is hét adres in de regio Nijmegen voor kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Uiteraard leveren wij op basis van een vakkundig advies! 
Bij Kroon Kozijn Nijmegen bent u aan een vertrouwd adres voor wat betreft montage en verbouwen. Ook levert Kroon Kozijn Nijmegen op verzoek en wanneer mogelijk ramen en deuren met het politiekeurmerk hang en sluitwerk. Dit geeft een veilig en comfortabel gevoel! 

 Waarom kiezen voor Kroon Kozijn kozijnen?


> Vraag een offerte aan
 

Locatie Kroon Kozijn Nijmegen

Let op: De ingang van de showroom bevindt zich aan de achterzijde van het pand aan de Kerkenbos 1111. Rijd door de poort met de Basic Fit vlaggen naar binnen en dan om het gebouw heen, zie de rode lijn op het kaartje hieronder. U kunt parkeren aan de achterzijde voor de ingang van de Kroon Kozijn showroom.

Klantenvertellen over Kroon Kozijn

Wat vinden onze klanten van Kroon Kozijn Nijmegen?
Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9! Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Nijmegen
Kerkenbos 1111 (naast de Basic Fit)
6546 BC Nijmegen
Tel: 024 2120925