Kroon Kozijn Roosendaal

Kroon Kozijn Roosendaal

Hazon Products uit Roosendaal heeft zich aangesloten bij de succesvolle Kroon Kozijn formule. Bij Kroon Kozijn Roosendaal bent u aan het juiste adres voor kozijnen, buiten- en binnen zonwering, terrasoverkappingen, garagedeuren en raamdecoratie.

Kroon Kozijn Roosendaal levert kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Uiteraard op basis van een vakkundig advies! Bij Kroon Kozijn Roosendaal bent u aan een vertrouwd adres voor wat betreft montage en verbouwen.

Ook levert Kroon Kozijn Roosendaal op verzoek en wanneer mogelijk ramen en deuren met het politiekeurmerk hang en sluitwerk. Dit geeft een veilig en comfortabel gevoel!

Kroon Kozijn Roosendaal is inmiddels meer dan 40 jaar een begrip in de regio wat betreft het leveren en monteren van kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding en zonwering. Kroon Kozijn Roosendaal werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste eisen. Onze klanten in de regio Roosendaal en omstreken kunnen rekenen op een uitstekende service, ook na oplevering.

Wij werken met een vast team van 10 medewerkers. Tijdens een vrijblijvende kennismaking informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden van kunststof kozijnen. Onze eigen monteurs komen bij u langs en zorgen ervoor dat onze producten perfect worden gemonteerd.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, is uw adviseur zelf ook altijd betrokken bij de uitvoering van de werkzaamheden

Kroon Kozijn Roosendaal is uw dealer voor Roosendaal en omstreken!

Waarom kiezen voor Kroon Kozijn kozijnen?

 

> Vraag een offerte aan
 

Klantenvertellen over Kroon Kozijn

Wat vinden onze klanten van Kroon Kozijn Roosendaal?
Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk! Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9! lees hier wat onze klanten over ons zeggen. 

Plan een persoonlijke afspraak

Het werken op afspraak is de Kroon Kozijn dealers de afgelopen twee jaar goed bevallen. De showrooms van de meeste Kroon Kozijn dealers zijn daarom geopend op afspraak.

Wanneer u een persoonlijke afspraak maakt, garanderen wij dat wij alle tijd voor u hebben.

U bent van harte welkom!


Plan hier uw afspraak

Kroon Kozijn Roosendaal
Smoorstraat 1
4705 AA Roosendaal
Tel: 0165 – 749089