Kozijnen

De uitstraling van uw woning of appartement is natuurlijk belangrijk voor u. Kozijnen zijn erg bepalend voor deze uitstraling. Daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van uw kozijnen tiptop in orde is. Kroon Kozijn zorgt dat uw raamkozijnen er weer als nieuw uit zien. Tegelijkertijd verhoogt u zo de waarde van uw huis!

Als u kiest voor vervanging van uw kozijnen dan biedt Kroon Kozijn u talloze opties. Zo geeft u uw woning een persoonlijk tintje mee. U kunt onder andere kiezen voor een kunststof kozijn in een kleur naar keuze. Of u kiest voor de kwaliteit en veiligheid van één van onze aluminium kozijnen. Al onze producten zijn aan te passen, zodat u al uw kozijnen af kunt stemmen op uw persoonlijke wensen.

Waar u ook voor kiest, Kroon Kozijn begeleidt het hele proces van advies tot montage. Zelf heeft u bij ons nergens meer omkijken naar!

Het  Kroon Kozijn heeft, naast alle voordelen van kunststof kozijnen, vele extra pluspunten:

  • De profielen hebben een dikte van van 70 mm. Daardoor is er minder kans  op torderen, en heeft u een duurzamer kozijn. Daarnaast is er dikker isolerend en geluidswerend glas mogelijk.

  • De vleugels hebben 5 kamers. Ook dit leidt tot een betere geluids- en warmte isolatie.

  • Tenslotte zijn de kozijnen van binnen rondom volledig verstevigd door staal. Dit leidt tot duurzamere kozijnen, omdat ze stijver zijn en daardoor jaar in jaar uit goed blijven sluiten in alle deuren en ramen

Lees hier meer over onze kunststof en aluminium kozijnen.