Kroon Kozijn Dealers

Altijd een showroom en vakkundig aanspreekpunt in de buurt

 

Kwalitatief hoogstaande ramen, deuren en schuifpuien produceren is één, het plaatsen en monteren is minstens zo belangrijk. We hebben daarom meer dan 20 dealers in heel Nederland die zijn geselecteerd op vakmanschap, kennis en montagekwaliteit. Er is dus altijd een dealer met een Kroon Kozijn showroom bij u in de buurt. Op dit moment worden al onze showrooms omgebouwd tot huiskamers waar u niet alleen terecht kunt voor vakkundig advies, maar ook zelf onze hoogwaardige producten en de maatwerkoplossingen kunt ervaren.

Net als wij zijn een groot deel van onze vestigingen al meer dan 45 jaar een begrip in de regio wat betreft het leveren en monteren van onze kunststof kozijnen, deuren en aanverwante producten, zoals beslag en beglazing.

Bij elke vestiging kunt u terecht voor een vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen of eisen? Al onze producten worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt, dus alles kan! Ook kunt u bij onze lokale dealers terecht voor optimaal isolerende beglazing en bij de uitstraling van uw woning aansluitend beslag. Bij een aantal van onze dealers kunt u daarnaast terecht voor zonwering en raamdecoratie die perfect passen op onze kozijnen en deuren.

De eigen medewerkers van de betreffende vestiging komen bij u langs om alles in te meten en zorgen ervoor dat onze producten professioneel worden gemonteerd. U kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit, maatwerk, vakmanschap en dankzij het lokale aanspreekpunt een uitstekende service, ook na oplevering.

Dordrecht HGZ Nijmegen Purmerend Heemskerk Gouda ZW-Friesland Eindhoven Haarlem Roosendaal Zwolle Utrecht Middelharnis Raalte Almere Twente Doetinchem Heerhugowaard Amersfoort Arnhem-Veenendaal Apeldoorn Assen Steenwijk Rijnmond Haaglanden Vechtdal Zutphen Kroon Kozijn Nederland
9,5
98% beveelt
Kroon Kozijn aan

Dealers

Kroon Kozijn Nederland