Kunststof kozijnen

Kroon Kozijn kunststof kozijnen: de voordelen van kunststof met de uitstraling van hout

Kozijnen bepalen voor een groot deel het aanzicht en de uitstraling van uw woning. Kroon Kozijn heeft daarom een breed assortiment milieuvriendelijke en onderhoudsvrije kozijnen die passen bij het karakter van ieder huis. Zo wordt ook uw woning mooier!

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Deze revolutionaire techniek maakt onze kunststof kozijnen niet alleen sterker, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

Kunststof kozijnen in 4 designs

Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn er in 4 designs, van klassiek tot modern:

 

Het Accent kozijn  Het vlakke kozijn 
Accent Vlak

 

Moderne kunststof kozijnen  Het Nordic kozijn 
Modern Nordic

Kunststof kozijnen speciaal voor u gemaakt

Al onze kunststof kozijnen zijn maatwerk en worden geproduceerd in onze eigen moderne Kroon Kozijn fabriek in Didam.

Kroon Kozijn produceert hier wekelijks honderden kunststof ramen en deuren. Het gaat hierbij altijd om maatwerk, zowel wat betreft de kleur en de beglazing als de vorm.

Goed voor het milieu en voor uw portemonnee

Onze kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud, zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden en zijn bovendien sterk isolerend. Dat biedt vele voordelen:

 • geen tocht,
 • geen onderhoud,
 • lagere energiekosten
 • een comfortabele temperatuur in huis.

Bovendien zijn onze kozijnen bijzonder milieuvriendelijk. Ze gaan meer dan 50 jaar mee, de productie vergt weinig energie én ze zijn recyclebaar.

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn niet voor niets al jaren populair onder huizenbezitters in Nederland. De voordelen van onze kunststof kozijnen nog eens op een rij:

 • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
 • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan. Lees hier meer over hoeveel u kunt besparen door het plaatsen van isolerende kunststof kozijnen.
 • Onze kunststof kozijnen hebben standaard de hoogste klasse in inbraakwering, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.
 • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen, en 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.
 • State-of-the-art productie in onze eigen fabriek in Nederland.
 • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.
 • Hout Verbinding Look (HVL) behoort tot de mogelijkheden.
 • Ventilatiebeslag voor ventileren en veiligheid in één.

Kunststof Kozijnen van de beste kwaliteit

Als u kunststof kozijnen aanschaft, kunt u dit doen bij vele verschillende aanbieders. Kies altijd voor de beste kwaliteit en u weet zeker dat u vele jaren plezier kunt hebben van uw aankoop. Bent u op zoek naar de beste kozijnen, om jarenlang te profiteren van de voordelen van deze kozijnen? Kies dan voor kozijnen van Kroon Kozijn en u weet zeker dat u tevreden bent met uw aankoop. Kroon Kozijn is in het bezit van alle relevante keurmerken.

Kleuren kunststof kozijnen

Bij Kroon Kozijn kunt u kiezen uit een zeer groot kleurenassortiment. Zo kunt u precies de kleur kiezen die goed bij uw huis en smaak past. De Kozijnen van Kroon Kozijn worden voorzien van een speciale UV bestendige en antistatische structuurlaag. Deze laag kan zowel in houtnerfstructuur als glad worden aangebracht, en ook in vele houtsoortkleuren.

De kozijnen van Kroon Kozijn zijn standaard in de kleuren wit en crème wit. Deze kunnen zonder folie worden aangeboden, maar ook met folie als er een structuurnerf gewenst is. De binnenzijde van de kozijnen is standaard glad crèmewit maar er kan ook worden gekozen voor een kleur, met of zonder structuur.

Op de kozijnen kan een mooi houtnerf motief aangebracht worden dat in de fabriek bij Kroon Kozijn tijdens de extrusie van de kozijnprofielen wordt aangebracht. Deze houtnerf doet het kozijn lijken op hout door de kleine nerfjes en de specifiek ontwikkelde houtkleuren.

In de showroom kunt u meerdere kleuren alvast op de vleugels in de kozijnen zien. Daar heeft de dealer ook meerdere soorten folie in de volledige kleurenwaaier zodat u de nerf ook kunt voelen.

hieronder ziet u een aantal van onze kleuren:

kunststof kozijn grijs

kunststof kozijn antraciet

kunststof kozijn basaltgrijs

kunststof kozijn blauw

kunststof kozijn aluminium

Agaatgrijs

Antracietgrijs

Basaltgrijs

Blauw

Geborsteld aluminium

kunststof kozijn grenen

kunststof kozijn groen

kunststof kozijn blauw

kunststof kozijn canadian

kunststof kozijn zwartbruin

Grenen

Spargroen

Briljantblauw

Canadian

Zwartbruin

kunststof kozijn eiken

kunststof kozijn douglasie

kunststof kozijn groen

kunststof kozijn rood

kunststof kozijn blauw

Donker Eiken

Douglasie

Mosgroen

Rood

Staalblauw

Nieuwe kunststof kozijnen zorgen voor een algehele waardevermeerdering van uw woning.

Kroon Kozijn is met meer dan 25 vestigingen de grootste in de kunststof kozijnen branche. Kroon Kozijn behoort tot de top van Nederland op het gebied van kwaliteitskozijnen. De producten van Kroon zijn al 40 jaar zeer succesvol.

Wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen of heeft u nog vragen? Klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie of een offerte voor nieuwe kozijnen, of neem contact op met de Kroon Kozijn dealer in uw regio.