Kunststof kozijnen

Kroon Kozijn kunststof kozijnen: de voordelen van kunststof met de uitstraling van hout

Kunststof kozijnen zijn al jaren populair onder huizenbezitters in Nederland en dit is niet voor niets. Kunststof kozijnen hebben namelijk een groot aantal voordelen:

  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.

  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.

  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.

  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen, en 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.

  • Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.

  • Hout Verbinding Look (HVL) behoort tot de mogelijkheden.

  • Ventilatiebeslag voor ventileren en veiligheid in één.

Welk profiel kiest u voor uw kunststof kozijnen?

In kunststof kunt u kiezen uit twee basis kozijnvormen. De ene is het fraaie vlakke profiel, uitermate geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen.

Daarnaast is er het verdiept liggende klassieke kozijn. Dit is meer geschikt voor traditionele woningen. Beide systemen zijn technisch gezien gelijkwaardig. De Kroon Kozijn dealer geeft u graag advies.

Kunststof Kozijnen van de beste kwaliteit

Als u kunststof kozijnen aanschaft, kunt u dit doen bij vele verschillende aanbieders. Kies altijd voor de beste kwaliteit en u weet zeker dat u vele jaren plezier kunt hebben van uw aankoop. Bent u op zoek naar de beste kozijnen, om jarenlang te profiteren van de voordelen van deze kozijnen? Kies dan voor kozijnen van Kroon Kozijn en u weet zeker dat u tevreden bent met uw aankoop. Kroon Kozijn is in het bezit van alle relevante keurmerken.

Onze kunststof kozijnen zijn in vele kleuren leverbaar en zelfs met een voelbare en zichtbare houtnerf zodat de kozijnen sprekend op houten kozijnen lijken.

Nieuwe kunststof kozijnen zorgen voor een algehele waardevermeerdering van uw woning.

Kroon Kozijn is met meer dan 25 vestigingen de grootste in de kunststof kozijnen branche. Kroon Kozijn behoort tot de top van Nederland op het gebied van kwaliteitskozijnen. De producten van Kroon zijn al 40 jaar zeer succesvol.

Wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen of heeft u nog vragen? Klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie of een offerte voor nieuwe kozijnen, of neem contact op met de Kroon Kozijn dealer in uw regio.