Kroon Kozijn heeft een nieuwe vacature voor een vrachtwagenchauffeur. Ben je geïnteresseerd? Klik op het linkje hieronder voor meer informatie.

Ik ben geïnteresseerd in de functie van Vrachtwagenchauffeur

Van 15 tot en met 17 maart staat Kroon Kozijn samen met Inblindz® en Screenline Benelux op de Beurs Eigen Huis in Utrecht!

Ga je een huis bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Kom van 15 t/m 17 maart naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen. Je vindt Kroon Kozijn bij standnummer B4.06. Kom langs om onze kunststof kozijnen met eigen ogen te zien. Onze specialisten zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Lees alles over de beurs op www.realiseerjedroomhuis.nl

Tijdens de Kroon Kozijn dealervergadering 20 november werd traditioneel de prijs "Dealer van het jaar" uitgereikt. Deze prijs wordt uitgereikt aan een dealer die een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd in het afgelopen jaar. Dit jaar zijn er 3 dealers die voor deze prijs in aanmerking komen en er duidelijk boven uit springen: Kroon Kozijn Heemskerk, Kroon Kozijn Purmerend en Kroon Kozijn Dordrecht!

Gefeliciteerd allemaal!

Kroon Kozijn heeft twee nieuwe vacatures, magazijnbeheerder en productiemedewerker. Ben je geïnteresseerd? Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie.

Ik ben geïnteresseerd in de functie van Magazijnbeheerder

Ik ben geïnteresseerd in de functie van Productiemedewerker

 

Nieuw én exclusief bij Kroon Kozijn: de naadloze lasverbinding!

Met trots presenteert Kroon Kozijn een revolutionaire techniek die kunststof kozijnen niet alleen sterker maakt, maar ook veel mooier. Door de komst van de meest geavanceerde machines ter wereld naar onze eigen fabriek in Nederland is het voor ons vanaf nu mogelijk kunststof kozijnen te maken met een naadloze lasverbinding.

De voordelen van de naadloze lasverbinding

Deze nieuwe techniek zorgt er voor dat:

  • de kozijnen sterker zijn.
  • er geen of nauwelijks meer een naad in de hoeken zichtbaar is.
  • eventuele folies in de hoeken nooit meer kunnen opkrullen
  • kleurverschillen verleden tijd zijn. Omdat de randen van de kleuren niet meer afgezaagd worden maar naar binnen toe gelast, is het niet meer nodig de kleuren in de hoeken  bij te werken  met een stift, zoals traditioneel gebeurt. 

Kom langs bij uw dealer in de showroom om deze nieuwste ontwikkeling te bekijken. Zo kunt u met eigen ogen zien dat Kroon Kozijn inderdaad de mooiste kozijnen van Nederland maakt! Uw Kroon Kozijn dealer legt u hier graag meer over uit in een persoonlijk gesprek.

 

Naadloze Lasverbinding