Bij aanschaf van kunststof kozijnen krijgt u nu bij Kroon Kozijn 29 mm HR++ beglazing gratis of 50% korting op triple glas! 

Met deze beglazing bespaart u flink op uw energierekening. HR++ beglazing isoleert ruim 5x beter dan enkel glas en bijna 3x beter dan standaard isolatieglas. Met triple glas lopen de besparingen nog verder op!

Daarnaast is er nu ook weer subsidie beschikbaar voor het isoleren van je eigen woning! Lees hier alles over deze subsidieregeling!

Vraag uw dealer naar de voorwaarden, of vraag hiernaast gratis en vrijblijvend informatie aan.

Er is weer subsidie beschikbaar voor het isoleren van je eigen huis. Als je 2 of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, waaronder het plaatsen van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, kun je ongeveer 20 procent subsidie krijgen. Daarbovenop kun je ook subsidie krijgen voor een paar extra maatregelen die energie besparen, zoals een isolerende voordeur en maatwerkadvies.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door het plaatsen van isolerende beglazing? Bereken het hier!

Er is weer subsidie beschikbaar voor het isoleren van je eigen huis. Als je 2 of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, waaronder het plaatsen van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, kun je ongeveer 20 procent subsidie krijgen. Daarbovenop kun je ook subsidie krijgen voor een paar extra maatregelen die energie besparen, zoals een isolerende voordeur en maatwerkadvies.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door het plaatsen van isolerende beglazing? Bereken het hier!

De subsidie bedraagt maximaal € 10.000. Je kunt deze subsidie krijgen als je eigenaar van het huis bent én er zelf woont (je bent eigenaar én bewoner). Aan de subsidie zijn een aantal voorwaarden verbonden:

  • Je bent eigenaar van de woningen je woont er zelf.
  • De maatregelen zijn of worden op of na 15 augustus 2019
  • Je laat 2 of meer van de volgende maatregelen uitvoeren: dakisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie (binnen of buiten), vloerisolatie of bodemisolatie, plaatsen HR++ glas of triple glas.
  • De isolatiemaatregelen voldoen aan de vereiste isolatiewaarden.
  • Voor elke maatregel geldt dat je een minimum aantal vierkante meters moet laten isoleren. Dit verschilt per woningtype, de eisen vind je op rvo.nl. Maar als je het hele dak of de hele gevel, vloer of woning alle ramen laat isoleren, voldoe je ook aan dit vereiste (ook al is het aantal m2 lager).
  • Je krijgt voor een woning maar één keer een SEEH subsidie. Wil je meer dan 2 isolatiemaatregelen nemen? Vraag dan in één keer voor alle maatregelen tegelijk subsidie aan. Heb jij of een vorige eigenaar al een keer een SEEH-subsidie voor deze aangevraagd, dan kun je geen subsidie meer krijgen.
  • Je vraagt de subsidie aan nádat de maatregelen uitgevoerd zijn.
  • Je krijgt alleen subsidie voor het nemen van energiebesparende maatregelen in een bestaande woning, dus niet voor het isoleren van een nieuwe aanbouw of een nieuwbouwwoning.
  • Je krijgt alleen subsidie voor maatregelen die je laat uitvoeren door een bedrijf en niet voor maatregelen die je zelf uitvoert.

Kijk voor alle voorwaarden en details op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Subsidie per vierkante meter (m2)

In de tabel hieronder zie je hoeveel subsidie je per vierkante meter (m2) voor een isolatiemaatregel ontvangt.

Isolatiemaatregel

Subsidie per m2

Spouwmuur isoleren

€ 5

Dakisolatie

€ 20

Vloer zolder isoleren

€ 5

Gevelisolatie (binnen of buiten)

€ 25

Vloerisolatie

€ 7

Bodemisolatie

€ 4

HR++ glas

€ 35

Triple glas (in combinatie met isolerend kozijn)

€ 100

Ook subsidie voor extra maatregelen

Heb je 2 of meer grote energiebesparende maatregelen genomen? Dan kun je ook subsidie krijgen voor een aantal aanvullende maatregelen, zoals het plaatsen van een isolerende buitendeur, U-waarde maximaal 1,5 (€ 80 per m2).

(bron: milieucentraal.nl)

 

 

Kroon Kozijn is inmiddels 1000 keer beoordeeld op Klantenvertellen!

Kroon Kozijn hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. Daarom nodigen onze dealers hun klanten na elke opdracht uit om de totale klus te beoordelen. Tevreden klanten zijn tenslotte onze beste reclame!

Kroon Kozijn heeft inmiddels al 1000 beoordelingen binnen op Klantenvertellen met een gemiddelde beoordeling van 8,7, het laatste jaar zelfs een 8,8! Wij zijn hier heel trots op en bedanken al onze klanten voor het vertrouwen in Kroon Kozijn!

Bekijk hier onze beoordelingen.

Van het aardgas af

Eén van de doelen die de overheid stelt in het Klimaatakkoord is dat alle woningen in 2050 van het aardgas af zijn. De belangrijkste reden voor deze maatregel is klimaatverandering tegengaan. Daarnaast wil de regering stoppen met de aardgaswinning in Groningen.

Momenteel gebruikt ongeveer 95% van alle woningen aardgas voor verwarming, warm water en koken. Dit betekent dus dat we onze huizen op een andere manier moeten gaan verwarmen, bijvoorbeeld met elektriciteit of warmte van een lagere temperatuur. Dat kan alleen op een efficiënte manier als je huis goed geïsoleerd is.

Isoleer je woning

Wonen zonder aardgas kan niet zonder je woning (beter) te isoleren. Een goed geïsoleerde woning  verbruikt veel minder energie voor verwarming dan een slecht geïsoleerde. De basis ligt dus bij goede isolatie.

Je staat er misschien niet zo snel bij stil, maar ook via de kozijnen en deuren verlies je warmte naar buiten. Met goed isolerende kozijnen en deuren is dat een stuk minder. Let daarom op de isolatiewaarde (U-waarde) van de kozijnen: kozijnen die goed isoleren hebben een U-waarde van 1,3 of lager.

Overweeg je op dit moment je kozijnen te vervangen? Als je toch aan de slag gaat: doe het meteen goed en maak je huis aardgasvrij-proof. Kies voor isolerende kozijnen met triple glas erin.

Subsidies en financiering

Omdat de overheid zich ook realiseert dat niet iedereen de financiële middelen bezit om isolatiemaatregelen te nemen, zullen er subsidies en financieringen tegen lage rentes komen. Sommige regelingen zijn nu al beschikbaar, andere volgen later. Tot 2030 is er 1 miljard euro aan subsidie beschikbaar. Subsidieregelingen zijn te vinden op de site energiebesparendoejenu.

Uw Kroon Kozijn dealer kan u alles vertellen over het verduurzamen van uw woning met isolerende kozijnen en beglazing. U bent altijd welkom bij de dealer bij u in de buurt, of vraag informatie aan via deze website, de dichtstbijzijnde Kroon Kozijn dealer neemt dan contact met u op.