Over Kroon Kozijn

Al meer dan 45 jaar de betrouwbare leverancier van duurzame kozijnen en deuren

Kroon Kozijn is een kunststof kozijnen fabrikant met 25 vestigingen door heel Nederland. Kroon Kozijn Nederland is met haar fabriek gevestigd in Didam. Hier worden in een sterk geautomatiseerd productieproces duurzame kunststof kozijnen geproduceerd. Het team van Kroon Kozijn groep inclusief verkoop vestigingen en montagebedrijf bestaat uit 40 medewerkers die in een informele sfeer gepassioneerd hun producten op de markt brengen en zo een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de woningbouw in Nederland. Kroon Kozijn onderscheidt zich door continu te vernieuwen en voorop te lopen in de kunststof kozijnen branche.

Image

Eigen fabriek in Nederland

In onze eigen Kroon Kozijn fabriek in Didam produceren we al meer dan 45 jaar wekelijks honderden kunststof ramen en deuren. Vakmanschap zit in de genen van onze medewerkers. Met passie maken zij elk product op ambachtelijke wijze volledig naar uw wens. Al uw kozijnen en deuren worden op maat gemaakt en afgewerkt op basis van uw specifieke wensen en eisen, zodat ze volledig aansluiten bij de uitstraling en het karakter van uw woning.

Adres fabriek:
Eekhegstraat 8
6942 GB Didam
Telefoon: 0316 296161
 

Bijdragen aan een betere wereld en gezonder leefklimaat

Isoleren en verduurzamen van de eigen woning wordt steeds belangrijker. We moeten stap voor stap van het gas af en de energieprijzen stijgen steeds verder. Dit betekent dat we onze huizen anders moeten gaan verwarmen en dat kan alleen op een efficiënte manier als uw huis goed geïsoleerd is. Met onze sterk isolerende kunststof kozijnen, gecombineerd met hoogwaardig inbraakwerend glas dat voldoet aan alle normen en gewenste isolatiewaardes, leveren we een bijdrage aan uw energiebesparing en het zetten van een grote stap in het verduurzamen van uw woning. De in de kozijnen geïntegreerde innovatieve ventilatiemogelijkheden zorgen voor een betere isolatie en gezonder leefklimaat in uw woning. Dit levert u naast een lagere energierekening ook een warm en comfortabel huis op.

Onze kunststof kozijnen gaan meer dan 50 jaar mee, zijn volledig recyclebaar, er hoeven geen bomen gekapt te worden, dankzij de nieuwste machines kost de productie weinig energie en omdat we alles in onze eigen fabriek in Nederland produceren, zijn er ook minder transportbewegingen nodig.
Image
Image
Image

Altijd een showroom en vakkundig aanspreekpunt in de buurt

We hebben meer dan 20 dealers in heel Nederland die zijn geselecteerd op vakmanschap, kennis en montagekwaliteit. Er is dus altijd een dealer met een Kroon Kozijn showroom bij u in de buurt. Op dit moment worden al onze showrooms omgebouwd tot huiskamers waar u niet alleen terecht kunt voor vakkundig advies, maar ook zelf onze hoogwaardige producten en de maatwerkoplossingen kunt ervaren.

Kiest u voor Kroon Kozijn dan kiest u voor één lokaal aanspreekpunt en bent u verzekerd van een uitstekende service, vakmanschap en professionele montage.

Het Kroon Kozijn Garantplan

Als consument is het lastig beoordelen wat de kwaliteit van de producten is, of de dealer zijn afspraken nakomt en of de kosten wel kloppen. Om de risico’s voor u als consument te beperken heeft Kroon Kozijn Nederland het Kroon Kozijn Garantplan opgesteld. Kiest u voor Kroon Kozijn dan kiest u gegarandeerd voor kwaliteit, service en zekerheid voor zowel de geleverde materialen/producten als de levertijd, uitvoering, montage en service.
Image

De producten van Kroon Kozijn

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, veiligheidsbeslag of zonwering en raamdecoratie?

Dan bent u bij Kroon Kozijn aan het juiste adres.

Kozijnen

Onze duurzame en onderhoudsvrijekozijnen worden per stuk en op maat geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland.
Kozijnen

Deuren

Een uitgebreid assortiment kunststof voor- en achterdeuren met vele glassoorten, in alle stijlen en met extra opties.

Deuren

Schuifpuien

Een ruime keuze in schuifpuien en tuindeuren met vele mogelijkheden qua kleur, vorm en constructie.

Schuifpuien

Werken bij Kroon Kozijn: met passie aan de slag in onze fabriek of een van de showrooms

In onze eigen fabriek in Didam produceren we al meer dan 45 jaar wekelijks honderden duurzame kunststof ramen en deuren. Onze producten worden verkocht via meer dan 20 dealers in heel Nederland.

Vakmanschap zit in de genen van onze medewerkers. Met passie maken zij elk product op ambachtelijke wijze volledig naar de wensen van de klant.

Bijdragen aan een betere wereld

Onze kunststof kozijnen gaan meer dan 50 jaar mee, zijn volledig recyclebaar, er hoeven geen bomen gekapt te worden, dankzij de nieuwste machines kost de productie weinig energie en omdat we alles in onze eigen fabriek in Nederland produceren, zijn er ook minder transportbewegingen nodig. Met onze sterk isolerende kunststof kozijnen, gecombineerd met hoogwaardig inbraakwerend glas dat voldoet aan alle normen en gewenste isolatiewaardes, leveren we een bijdrage aan het besparen van energie en zetten we een grote stap in het verduurzamen van woningen.

Ook een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de woningbouw in Nederland? Door de aanhoudende vraag naar onze onderhoudsvriendelijke oplossingen voor de particuliere woningbouw, zijn wij op zoek naar gepassioneerde vakmensen voor in de fabriek en bij onze dealers: