Al meer dan 45 jaar de betrouwbare leverancier van duurzame kozijnen en deuren.

Het Kroon Kozijn Garantplan

Als consument is het lastig beoordelen wat de kwaliteit van de producten is, of de dealer zijn afspraken nakomt en of de kosten wel kloppen. Om de risico’s voor u als consument te beperken heeft Kroon Kozijn Nederland het Kroon Kozijn Garantplan opgesteld. Kiest u voor Kroon Kozijn dan kiest u gegarandeerd voor kwaliteit, service en zekerheid voor zowel de geleverde materialen/producten als de levertijd, uitvoering, montage en service.
Image
Image
Image

Politiekeurmerk Veilig Wonen

De kunststof elementen van alle kozijnen en deuren zijn zelfdovend en daarmee zeer brandveilig. Al onze ramen en deuren zijn standaard voorzien van hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Voor extra zekerheid kunt u kiezen voor automaatsloten in combinatie met een kerntrekbeveiliging. Indien wenselijk kunnen extra veiligheidsopties worden aangebracht, zoals veiligheidsglas en extra veiligheidssloten.

KOMO Keurmerk

Kunststof ramen en deuren van Kroon Kozijn voldoen aan de hoogste eisen binnen de branche. Niet voor niets voldoen al onze producten aan het KOMO keurmerk. Dit betekent dat zij uitvoerig zijn getest op alle belangrijke onderdelen. Voor u de zekerheid en extra garantie om langdurig en optimaal te kunnen genieten en profiteren van uw kunststof ramen en deuren.
Image
Image

CE Markering

De CE-markering is een Europees productinformatielabel dat aangeeft dat het betreffende product volgens Europees gestandaardiseerde methoden op een aantal eigenschappen is
getest. Alle producten van Kroon Kozijn voldoen aan het CE.