Keurmerken en garantie

PKVWPolitiekeurmerk
Veiligheid is een van de belangrijke zaken voor Kroon Kozijn. Alle ramen kunnen indien mogelijk worden voorzien van inbraakwerend beslag en we maken inbraakwerende deuren, zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen. Indien u wenst kunnen extra voorzieningen aangebracht worden. Hierbij kan gedacht worden aan: Veiligheidsglas, extra veiligheidssloten, etc.. Kunststof elementen van Kroon Kozijn zijn ook brandveilig; in principe zijn ze zelfdovend! Ook qua veiligheid is de keus voor Kroon Kozijn de beste! Kijk voor meer informatie op de Politiekeurmerk website of vraag naar de mogelijkheden bij de dealer in uw regio.

 

15 jaar garantie15 jaar garantie
Kroon Kozijn geeft maar liefst 15 jaar garantie op kunststof elementen. Dat moet u een gevoel van zekerheid en vertrouwen geven. Voor Kroon Kozijn Nederland B.V. is dat geen enkel probleem!

 

KOMOKOMO Keurmerk
Kunststof ramen en deuren van Kroon Kozijn voldoen aan de hoogste eisen binnen de branche. Niet voor niets mogen deze producten het KOMO keurmerk dragen. Dit betekent dat zij uitvoerig getest zijn op alle belangrijke onderdelen. Voor u een zekerheid en extra garantie om langdurig en optimaal te kunnen genieten en profiteren van uw kunststof ramen en deuren!

 

CECE Markering
Wat is CE-markering?
CE-markering is een Europees productinformatielabel dat aangeeft dat het betreffende product volgens Europees gestandaardiseerde methoden op een aantal eigenschappen is getest. Alle producten van Kroon Kozijn voldoen aan het CE.

 

SKG keurmerkSKG-IKOB
Het SKG-IKOB is dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector. Zij werken voor producenten, leveranciers, uitvoerders en dienstverleners in de bouw en de die zich aantoonbaar willen onderscheiden met een certificaat, keurmerk of label. Kroon Kozijn is gecertificeerd door het SKG-IKOB.