Een eigen fabriek in Nederland

In onze eigen Kroon Kozijn fabriek in Didam produceren we al meer dan 45 jaar wekelijks honderden kunststof ramen en deuren. Onze vakmensen maken al uw kozijnen en deuren op maat en werken ze af op basis van uw specifieke wensen en eisen, zodat ze volledig aansluiten bij de uitstraling en het karakter van uw woning.

Al onze kunststof ramen en deuren worden geproduceerd met het KOMO keurmerk en worden standaard voorzien van hang- en sluitwerk dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen® mag voeren. Er wordt in onze fabriek geproduceerd volgens de richtlijnen van de Kiwa en SKG.

Adres fabriek:
Eekhegstraat 8
6942 GB Didam
Telefoon: 0316 296161

Ambachtelijk productieproces
Uw lokale dealer meet de ramen en deuren in uw woning voor u in en geeft deze gegevens vervolgens door aan onze vakmensen in de fabriek in Didam. Elk kozijn wordt zorgvuldig en tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd op basis van uw wensen en de uitstraling van uw woning.

Onze kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien worden in onze eigen fabriek gemaakt met Schüco profielen. Hierdoor is het mogelijk om
verdiept liggende kozijnen te produceren. Onze kozijnen zijn extra stevig door de kern van verzinkt staal en de naadloze lasverbindingen. Hierdoor is er nauwelijks meer een naad zichtbaar en zijn de kozijnen 100% kleur­vast. De standaard in de kozijnen geïntegreerde innovatieve venti­latiemoge­lijkheden zorgen voor een betere isolatie en gezonder leefklimaat in uw woning.

U kunt ook kiezen voor de klassieke Hout Verbinding Look (HVL). In combinatie met de houtnerfstructuur zijn uw kozijnen nauwelijks meer te onderscheiden van houten kozijnen en profiteert u wel van alle duurzaamheidsvoordelen van kunststof.

Vakmanschap zit in de genen van onze medewerkers. Met passie maken zij elk product op ambachtelijke wijze volledig naar uw wens.

Image
Image
Image