Zonwering, raamdecoratie en accessoires

Uw woning nog duurzamer, mooier en comfortabeler

Voor extra comfort heeft u bij Kroon Kozijn tal van mogelijkheden om uw woning duurzamer, mooier én comfortabeler te maken. Kies bijvoorbeeld voor zonwering of prachtige op maat gemaakte raamdecoratie voor uw kozijnen.

Zonwering als duurzame oplossing
Ook al zijn uw kozijnen en ramen zo goed mogelijk geïsoleerd, zonder goede zonwering kunnen zonnestralen nog steeds volop via uw ramen naar binnen komen. Onze geïntegreerde innovatieve ventilatiemogelijkheden zorgen voor een betere isolatie en gezonder leefklimaat in uw woning, maar eenmaal binnen kan de warmte toch minder goed de woning verlaten. Zonwering is dus een aanvullende uitkomst bij het voorkomen van een oververhitte woning. De neergelaten zonwering zorgt overdag dat de warmte buiten blijft en de binnentemperatuur niet te hoog oploopt.

Screenline zonwering
De ScreenLine zonwering is speciaal ontwikkeld voor keukens en badkamers. De jaloezieën zijn in de spouw van de isolerende dubbele beglazing gemonteerd. Uw zonwering kan niet meer vies of vet worden en ook niet meer beschadigen. ScreenLine is ook in schuifpuien en deuren toe te passen.

Raamdecoratie op maat
Ons uitgebreide assortiment raamdecoratie is speciaal ontworpen voor onze kunststof kozijnen. De raamdecoratie kan in een frame op uw raam worden geplaatst of zelfs binnen uw beglazing. Bij plaatsing in een frame beweegt de decoratie mee bij het openen en sluiten van uw ramen en deuren, zodat u alles gewoon open kunt zetten zonder dat de raamdecoratie in de weg zit.

Horren voor kunststof kozijnen
Voor uw kozijnen worden de horren speciaal op maat gemaakt. Daarnaast worden de horren in dezelfde kleur uitgevoerd als uw kozijnen, zodat ze een mooi geheel vormen met de kleur van uw kozijnen en uw huis!

Meer weten over de verduurzaming en inrichting van uw woning?
We werken samen met verschillende partners die gespecialiseerd zijn in zonwering en raamdecoratie. Kom langs in een van onze showrooms bij u in de buurt en laat u geheel vrijblijvend vakkundig adviseren en informeren over onze maatwerkoplossingen in kozijnen, deuren, schuifpuien, beglazing, beslag en aanverwante producten zoals bijvoorbeeld zonwering en raamdecoratie. Uiteraard kunt u hier al onze producten ook uitgebreid bekijken.