Raamdecoratie kunststof kozijnen

Kroon Kozijn heeft een uitgebreid ingenieus aanbod aan raamdecoratie: Kroon Kozijn Optima Forma. Deze raamdecoratie is speciaal ontworpen om toe te passen op uw kunststof kozijnen.

Met de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen verfraait u uw huis en uw energielasten zullen dalen. U kunt daarnaast nu ook uw raamdecoratie exact op maat bij uw kunststof kozijnen krijgen, precies zoals u wenst. Dus niet meer eerst kunststof kozijnen plaatsen en dan voor veel geld op maat uw raamdecoratie kopen. Maar direct samen met uw kunststof kozijnen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Kroon Kozijn raamdecoratie voor kunststof kozijnen is uniek, omdat de raamdecoratie precies past in het stijlvolle frame, en meebeweegt bij het openen en sluiten van uw ramen en deuren. Zo heeft u nooit meer last van onhandige raamdecoratie die uw alleen kunt gebruiken als uw ramen dicht zijn.

Binnen onze collectie kunt u kiezen uit plissés speciaal voor kunststof kozijnen, jaloezieën voor kunststof kozijnen en rolgordijnen voor kunststof kozijnen. Daarnaast leveren wij screenline, raamdecoratie gemonteerd in de spouw van dubbele beglazing, ideaal voor vochtige en vette ruimtes, zoals keukens en badkamers.