Schuifpuien

Een schuifdeur of schuifpui wordt steeds populairder in het hedendaagse interieur. Kroon Kozijn heeft een eenvoudig schuifmechanisme ontwikkeld dat niet alleen makkelijk te bedienen is, maar dat ook van uitstekende kwaliteit is en bijzonder veilig. 

Optimale ruimte en veel licht met een kunststof schuifpui van Kroon Kozijn!

Voor een schuifpui bent u bij Kroon Kozijn aan het goede adres. Perfect bij elkaar passende onderdelen, zoals de profielen, de beglazing, de dichtingen en het beslag zijn de basis voor een hoogstaande en duurzame kunststof schuifpui. Met een uniek en eenvoudig schuifsysteem wordt jarenlang plezier gegarandeerd!

Met een kunststof schuifpui creëert u eenvoudig een ruime doorgang naar buiten, zonder dat u hiermee ruimte verliest. Een schuifpui van Kroon Kozijn geeft u het gevoel dat uw woonkamer in direct verbinding staat met de tuin. En dat zonder ruimte te verliezen! Zo bent u in een handomdraai van binnen naar buiten.

Kroon Kozijn heeft een ruime keuze in schuifpuien. Uw dealer helpt u graag op weg met de vele mogelijkheden. Zo zijn er niet alleen vele mogelijkheden qua kleur en vorm, maar ook qua constructie. Bij een kunststof schuifpui kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een tweedelig element, maar ook voor een pui met maar liefst vier delen!

Een schuifpui wordt altijd op maat gemaakt. Hierdoor kan aan bijna alle individuele woonwensen voldaan worden. Uitgangspunt is en blijft natuurlijk de blijvende kwaliteit en de veiligheid. De kunststof schuifdeuren worden bij Kroon Kozijn geleverd en gemonteerd door monteurs met jarenlange ervaring.

De voordelen van schuifpuien en schuifdeuren

Schuifpuien hebben als effect dat een ruimte groter lijkt. Door het plaatsen van een schuifpui lijkt de woonkamer door te lopen in de tuin, en dit geeft een mooi ruimtelijk effect. Daarnaast zorgen schuifdeuren en schuifpuien voor veel lichtinval in het interieur, zonder aan isolatie te verliezen.

De 7 voordelen van onze schuifpuien op een rij:

  • Optimale isolatie
  • Mogelijkheid tot veiligheidsbeslag
  • Thermisch onderbroken aluminium dorpel
  • Een hoge dichting voor wat betreft de doorlaatbaarheid van wind en vocht
  • Alle mogelijkheden op het gebied van speciale constructies, zoals glasroeden, bovenlichten, kiepfuncties, specifieke toepassingen voor serres etc.
  • Soepele bediening door het uitgekiende 'loopwerk'
  • Verder zijn de hefschuifpuien van Kroon Kozijn absoluut onderhoudsarm, bestand tegen alle weersinvloeden, zeer duurzaam en onder alle omstandigheden gebruiksvriendelijk


Wilt u meer weten over onze kunststof schuifpui of heeft u nog vragen? Vraag dan hiernaast gratis en vrijblijvend informatie aan, of neem contact op met de Kroon Kozijn dealer in uw regio.

Kijk hier voor afbeeldingen van door Kroon Kozijn geplaatste schuifpuien!