Schuifpuien

Haal het buitenleven binnen

Met een kunststof schuifpui of tuindeuren creëert u eenvoudig een ruime doorgang naar buiten, zonder dat u hiermee ruimte verliest. Een schuifpui geeft u het gevoel dat uw woonkamer in directe verbinding staat met de tuin.

We hebben een ruime keuze in schuifpuien en tuindeuren. Zo zijn er niet alleen vele mogelijkheden qua kleur en vorm, maar ook qua constructie. Bij een kunststof schuifpui kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een tweedelige pui, maar ook voor een pui met maar liefst vier delen.

Onze schuifpuien worden altijd op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Hierdoor kan aan bijna al uw persoonlijke woonwensen worden voldaan. De kunststof schuifpuien en tuindeuren worden door Kroon Kozijn geproduceerd en gemonteerd door vakkundige monteurs met jarenlange ervaring.

Bijdragen aan een betere wereld en gezonder leefklimaat
Met onze schuifpuien en tuindeuren met sterk isolerende kunststof kozijnen, gecombineerd met hoogwaardig inbraakwerend glas dat voldoet aan alle normen en gewenste isolatiewaardes, realiseert u een aanzienlijke energiebesparing en zet u een grote stap in het verduurzamen van uw woning:

  • Duurzame en milieuvriendelijke oplossing
  • Optimale isolatie van zowel kozijnen als beglazing
  • Aanzienlijke energiebesparing
  • Comfortabel en gezonder leefklimaat in uw woning
  • Voordelen van kunststof met de uitstraling van hout

Meer weten over onze op maat gemaakte schuifpuien en tuindeuren?
Vraag via de button hiernaast meer informatie aan of kom langs in een van onze showrooms bij u in de buurt en laat u geheel vrijblijvend vakkundig adviseren en informeren over onze maatwerkoplossingen.