Massieve voordeuren

Naast onze klassieke Hollandse deuren heeft u de keuze uit 500 massieve kunststof voordeuren die als paneel- of als vleugelafdekkend model verkrijgbaar zijn. Van de Art-Decor-Line met houtstructuren die in twee verschillende richtingen lopen voor een levendig en natuurlijk effect tot een strakke en moderne voordeur.

Ook alle deuren worden in onze fabriek op maat afgewerkt, dus het is mogelijk om uw deur tot in het kleinste detail aan te passen aan uw wensen. U kunt dus zelf de stijl en kleuren van uw deur bepalen, maar ook het deurbeslag is af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

Inzetdeurpaneel of vleugeloverdekkend deurpaneel
Al onze deuren zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: een inzetdeurpaneel of een éénzijdig- of tweezijdig vleugeloverdekkend deurpaneel.

Inzetdeurpanelen worden in de deurvleugel gemonteerd en er is een kunststof profiel tussen de deurvulling en het deurprofiel aangebracht. Bij een vleugeloverdekkende deur is het draaiende deel één geheel, waardoor de deur overal even vlak is en doorloopt tot de rand.

Een tweezijdig vleugeloverdekkende deur heeft zowel buiten als binnen een strakke uitstraling, biedt optimale isolatie en is onderhoudsvriendelijker.

Meer weten over de massieve voordeurenserie?
Vraag via de button hiernaast meer informatie aan of kom langs in een van onze showrooms bij u in de buurt en laat u geheel vrijblijvend vakkundig adviseren en informeren over onze maatwerkoplossingen in deuren.

Image
Image
Image
Image