Nu ook subsidie voor één isolerende maatregel!

Al geruime tijd is het mogelijk van de overheid subsidie te ontvangen voor het isoleren van uw woning. Tot nu toe bestond deze mogelijkheid alleen bij het nemen van minimaal twee isolerende maatregelen. Voor veel mensen was dat een drempel om voor deze subsidie in aanmerking te komen.

Maar de wereld staat niet stil, en de noodzaak om energie te besparen wordt in deze tijd alleen maar groter. En dus veranderen de voorwaarden voor het ontvangen van subsidies ook!

Het is nu namelijk ook mogelijk om met het nemen van één isolerende maatregel al subsidie te ontvangen. Dus als u uw kozijnen en beglazing vervangt, dan hebt u direct al recht op subsidie!

De precieze subsidie bedragen zijn nog niet bekend gemaakt, dit gebeurt eind 2022. Maar het is al wel bekend dat deze maatregel ingaat met terugwerkende kracht  vanaf 1 april 2022. Dus ook als u de kozijnen nu aanschaft kunt u zeker aanspraak maken op de subsidie!

Lees  hier meer over de subsidie en de voorwaarden: https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/energiesubsidies-en-leningen/subsidie-voor-isolatie/

Maak dus nu de keuze om fors te besparen op uw energierekening en daarnaast subsidie te ontvangen op de investering!

Kom langs in één van onze showrooms en vraag naar de mogelijkheden!