Horren voor kunststof kozijnen

Beter slapen, minder last van muggen!

Vanaf het voorjaar tot laat in de herfst zijn muggen en ander ongedierte actief. Dit betekent jeukende bulten, slecht slapen en veel overlast. De oplossing is simpel, maar zeer doeltreffend: horren, speciaal voor kunststof kozijnen!

U kunt horren voor draaikiepramen aanschaffen. Hiermee krijgt u wel frisse lucht binnen, maar heeft u geen last meer van insecten in uw woonhuis. Voor uw kozijnen worden de horren speciaal op maat gemaakt. Daarnaast worden de horren in dezelfde kleur uitgevoerd als uw kozijnen, zodat ze een mooi geheel vormen met de kleur van uw kozijnen en uw huis!

Plissé-hordeur

Naast draaikiepramen heeft u natuurlijk ook deuren, schuifpuien of tuindeuren waardoor insecten naar binnen kunnen komen. In een warme zomer is het echter wel fijn om de deuren open te doen, of een schuifpui half open te laten staan. Ook hiervoor heeft Kroon Kozijn een oplossing: speciale deurhorren, deze horren zijn te plaatsen in kunststof deuren, tuindeuren en schuifpuien.

Deze horren kunt u opzij schuiven, net als een schuifpui. Ze worden ook wel plissé-hordeur genoemd. Het horgaas van de hordeur rolt niet op, maar vouwt zich op ingenieuze wijze op. De treklijst klapt daarnaast niet uit zichtzelf terug, maar blijft op de door u gewenste stand staan. Dankzij het stabilisatiekoord blijft het gaas evenredig verdeeld en is ook door kinderen makkelijk bedienbaar. Het horgaas is in zwart uitgevoerd om de kans op “doorlopen” te verkleinen. Zo ziet u altijd dat uw hor dicht is, krijgt u frisse lucht binnen, maar heeft u geen last meer van muggen en ongedierte!